MónTerrassa
L’Illa Esportiva de Castellbisbal estrena pistes de tennis i frontó
  • CA
Les pistes de tennis i frontó presenten un aspecte totalment renovat després de les obres que s'hi han fet aquest estiu
Les pistes de tennis i frontó presenten un aspecte totalment renovat després de les obres que s’hi han fet aquest estiu | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

Les tres pistes de tennis i la pista de frontó de l’Illa Esportiva presenten un nou aspecte després que aquest estiu s’hi ha fet una reforma molt important. D’una banda, s’ha canviat el paviment de totes les pistes i, en el cas del frontó, a més, se n’han rehabilitat els murs. Per completar la reforma, també s’ha canviat la tanca metàl·lica que delimita les pistes per la part del darrere.

Els nous paviments que s’han instal·lat estan fets amb un material de resines acríliques que ofereix una elevada confortabilitat en el joc. A més, són terres d’alta resistència i durabilitat i pràcticament no necessiten manteniment. La millora de les pistes era imprescindible, ja que els paviments no s’havien remodelat des del 1997 i presentaven un desgast molt important. En total, les obres han costat 74.775,84 euros.

En el Pla d’inversions d’enguany, hi ha prevista la redacció del projecte d’execució d’uns nous vestidors a la zona exterior, en el mateix lloc on són actualment, i que donaran servei a la pista exterior coberta; d’aquests vestidors ja se’n té un avantprojecte que va ser redactat i subvencionat per la Diputació de Barcelona. A més, està previst canviar el sistema d’escalfament d’aigua de les dutxes dels vestidors del camp de futbol.

També es preveu encarregar l’elaboració d’un estudi de millora i ordenació del conjunt de les instal·lacions de l’Illa Esportiva per reordenar l’espai exterior amb l’objectiu de construir, entre d’altres equipaments, un nou pavelló poliesportiu. El consistori ja va aprovar, en el seu programa d’inversions, una partida de 40.000 euros per a la redacció d’aquest estudi. Finalment, a la zona interior, es preveu dur a terme la segona fase per a la substitució dels motors de recirculació i escalfament de l’aigua de la piscina coberta així com el canvi del terra de la sala polivalent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa