MónTerrassa
L’exposició “Escoles d’altres Mons” arriba a Castellbisbal
Carlos Ernesto, comissari de la mostra, a Castellbisbal | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

L’exposició fotogràfica itinerant Escoles d’Altres Mons es pot visitar aquests dies a Els Costals. La mostra, oberta al públic fins al proper 27 de novembre, presenta un recull de 50 imatges del fotoperiodista Kim Manresa que porten a reflexionar sobre la solidaritat, la desigualtat i el dret a l’educació. L’exposició es va inaugurar el passat 3 de novembre, amb un acte que va comptar amb la presència del comissari de la mostra, Carlos Ernesto, que va fer una visita guiada al públic assistent.

Horaris de la mostra

Escoles d’Altres Mons es pot visitar a la sala d’exposicions d’Els Costals fins al proper 27 de novembre tots els dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores; i els diumenges, de 10.00 a 14.00 hores.

Visites escolars

Escoles d’Altres Mons és un projecte de sensibilització ciutadana que es pot treballar a les aules per aprofundir en els valors de la solidaritat, la inclusió i la importància de l’educació, les escoles, els professors i la ciutadania en general.

Amb l’objectiu d’apropar la mostra a tots els centres educatius del municipi, l’Ajuntament ha posat a la disposició de les escoles la possibilitat de fer visites guiades a l’exposició d’una hora i mitja de durada. Per sol·licitar l’activitat cal enviar un correu electrònic a [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa