MónTerrassa
La Festa Major de Castellbisbal, sense fira d’atraccions per discrepàncies en la ubicació

Els firaires que habitualment s’instal·len a Castellbisbal durant els dies de la Festa Major d’estiu han manifestat a l’Ajuntament que enguany no vindran perquè no els satisfà el canvi d’ubicació que el consistori va decidir fa unes setmanes i segons el qual la fira es trasllada al polígon industrial Sud, just darrera de la Benzinera Castellbisbal. La decisió de modificar el lloc de la fira es va adoptar després de diverses reunions amb tots els grups polítics municipals i s’ha fet, sobretot, per donar resposta a dues necessitats: d’una banda, complir amb totes les mesures de seguretat i anti-COVID; i d’altra, evitar molèsties al veïnat.

Malgrat que l’Ajuntament havia previst mesures per facilitar l’accés de la ciutadania al nou emplaçament i que també estava treballant per instal·lar-hi punts d’aigua i llum suficients i zones de lavabos per garantir la comoditat de tothom, els firaires han manifestat que no vindran.

Aquesta renúncia ha comportat un nou canvi organitzatiu, ja que les paradetes de venda de productes i de restauració (que també es traslladaven al polígon industrial juntament amb la fira) sí que podran instal·lar-se al nucli urbà perquè hi ha espai suficient per garantir totes els mesures de seguretat i preventives per la COVID i perquè la seva activitat no provoca molèsties al veïnat. El retorn d’aquestes paradetes al nucli urbà es fa de manera excepcional perquè enguany no hi haurà atraccions, però el consistori reitera que el canvi d’ubicació de la fira al polígon industrial Sud és definitiu i queda del tot descartat que les atraccions de fira es puguin tornar instal·lar al nucli urbà.

En concret, les parades s’instal·laran al voltant de la plaça de Folch i Torres: les de venda estaran situades a l’avinguda de Pau Casals i les de restauració, al carrer de Pompeu Fabra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa