El Centre Cultural Els Costals de Castellbisbal ha estrenat una nova temporada aquest cap de setmana amb un concert de la cantant catalana Judit Neddermann, coincidint amb la celebració del desè aniversari del centre. La compositora va omplir l’auditori en un concert que donava el tret de sortida a la nova temporada de l’auditori, i va concloure amb un emotiu espectacle de llums i color a la façana de l’equipament.

D’aquesta manera, el centre inicia una nova temporada que comptarà amb tot tipus d’espectacle. A banda dels actes de celebració del desè aniversari, la nova programació d’Els Costals arriba farcida de propostes per a tots els públics. El concert de Roba Estesa i del castellbisbalenc Xicu, el teatre d’El Tricicle que presenta a Carles Sans amb l’obra “Per fi sol!” i les actuacions del grup local Molta Comèdia o la proposta de dansa Dancing Vivaldi són algunes de les activitats de la temporada, on tampoc falten els espectacles familiars i el cinema.

A més, a finals d’any s’inaugurarà una exposició commemorativa on s’habilitarà un espai en què les persones assistents podran deixar algun material que tinguin com a record d’algun moment viscut a Els Costals al llarg d’aquests 10 anys.

Neix el programa “Ja en tens 18!”

L’estrena de la nova programació d’Els Costals s’ha fet coincidir també amb la posada en marxa del programa “Ja en tens 18!“. Es tracta d’un programa que neix amb el propòsit i la il·lusió d’apropar l’oferta d’Els Costals als i les joves del municipi de Castellbisbal. Per aquest motiu, el centre ha decidit regalar a totes i tots els joves que aquest any en fan 18 dues invitacions per a qualsevol dels espectacles programats per aquesta temporada. Per saber més informació sobre aquesta nova proposta, com funciona i quins criteris s’han de tenir en compte, pots consultar aquest enllaç.

Nou comentari