Ajuntament de Castellbisbal
Ajuntament de Castellbisbal | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

L’equip de govern d’Alternativa ha avançat a tots els grups de l’oposició la seva voluntat de no aprovar cap increment d’impostos ni taxes per l’any 2020. La proposta va ser un dels temes centrals de la primera Junta de Portaveus d’aquest mandat, celebrada dimecres passat i a la que van assistir representants de tots els grups municipals.

Durant la reunió, l’equip de govern va convidar a l’oposició a participar en la revisió dels impostos i les taxes municipals, que s’han de portar a aprovació al Ple del mes d’octubre. A més, l’alcalde, Joan Playà, també va traslladar a la resta de grups que l’equip de govern preveu una reducció en la taxa que s’aplica a les terrasses de bars i restaurants durant el període de Festa Major a partir de l’any 2020, així com introduir una bonificació en l’impost d’obres quan aquestes venen provocades per danys fortuïts per fenòmens meteorològics excepcionals, com ara les fortes pluges que es van produir l’any passat.

Els terminis de tramitació de les llicències d’obres privades, el funcionament dels bars de l’Illa Esportiva i del centre cívic de Can Santeugini, la circulació de vehicles per Can Campanyà i els actes incívics que s’han produït darrerament a l’Illa Esportiva són altres dels temes que també van comentar els grups municipals durant la primera Junta de Portaveus.

Nou comentari