MónTerrassa
Es reprenen les activitats presencials a l’Espai de la Plaça de Castellbisbal

L’Espai de la Plaça està recuperant, de mica en mica, les activitats presencials. Des d’aquest mes de juny, per exemple, tots els matins de dilluns i divendres es fan els tallers d’entrenament de la memòria per a la gent gran, unes sessions dinamitzades per una professional on s’estimulen les àrees mentals, afectives, socials i culturals de les persones participants. També s’han obert al públic les activitats no programades, de manera que cada dia, en l’horari d’obertura de l’Espai de la Plaça, es pot anar a llegir, consultar la premsa i revistes o a jugar dominó i altres jocs de taula.

La represa de les activitats presencials a l’Espai de la Plaça es fa seguint totes les mesures de seguretat per contenir la COVID-19 i mantenint l’aforament màxim permès, que actualment és de 10 persones.

Horari d’estiu

Actualment l’Espai de la Plaça està obert de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.30 hores. A partir del juliol, l’horari serà intensiu, de 10.00 a 15.00 hores. A l’agost l’equipament tancarà i recuperarà l’activitat diària al setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa