MónTerrassa
Emotiu acte de comiat a les persones mortes durant la Covid a Castellbisbal
  • CA
Acte de comiat a les víctimes de la pandèmia a Castellbisbal
Acte de comiat a les víctimes de la pandèmia a Castellbisbal | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

El 24 de juliol, Castellbisbal va celebrar un acte de comiat de les persones que han perdut la vida durant els mesos de confinament per la pandèmia de la Covid-19 i per a les quals no s’havia pogut fer cap cerimònia pública per les restriccions imposades per les autoritats sanitàries. Va ser un acte molt sentit i emotiu que es va celebrar al parc de l’Ermita i tot i que la celebració de l’acte va ser una proposta de l’Ajuntament, van ser les mateixes famílies que havien perdut algun familiar entre els mesos de març i juny les qui van organitzar-lo.

L’acte va comptar amb la lectura de diversos textos (alguns d’ells aportats pels mateixos familiars i amistats) i també es van interpretar algunes peces musicals. A més, les famílies van proposar que es plantés un arbre en record de totes les persones que ens han deixat durant el confinament i l’estat d’alarma. Recollint aquesta proposta, l’Ajuntament va optar per plantar una olivera perquè, tal com es va dir en la lectura d’obertura de l’acte és un arbre fort, robust i a la vegada, sensible i delicat; emblema del paisatge mediterrani i símbol de pau, de llum i de vida eterna.

Diversos veïns i veïnes del poble van voler participar en aquest acte de record i, en aquest sentit, hi va haver persones que es van oferir per llegir textos o poesies i també es va comptar amb la participació voluntària de dos professors de l’Escola de Música que van interpretar diverses peces musicals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa