MónTerrassa
Dos nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Castellbisbal
  • CA
Punt de recàrrega a la plaça de Lluís Companys
Punt de recàrrega a la plaça de Lluís Companys | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

Les persones usuàries de vehicles elèctrics ja disposen de dos punts de recàrrega semiràpida a la via pública de Castellbisbal. Estan ubicats a l’avinguda de Pau Casals, davant l’Ajuntament, i a la plaça de Lluís Companys, davant l’institut Castellbisbal. Cada punt compta amb dues preses que permeten la càrrega de dos vehicles simultàniament.

La recàrrega en aquests punts públics és gratuïta i per gaudir del servei cal una targeta de mobilitat elèctrica o descarregar-se l’app EVCharge i seguir pas a pas les instruccions d’ús que s’indiquen. La instal·lació d’aquests nous punts de recàrrega ha tingut un cost total de 24.961,42 euros, xifra que en un 40% s’ha finançat gràcies a una subvenció que l’Ajuntament ha rebut de MOVESII-2020.

Coincidint amb l’estrena dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics a la via pública, se n’han instal·lat dos més de nous al pàrquing d’Els Costals, que se sumen als quatre que ja hi havia, de manera que actualment a Castellbisbal comptem amb tres punts gratuïts de recàrrega de cotxes, motos i bicis elèctriques amb capacitat per donar servei a 10 vehicles a l’hora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa