MónTerrassa
Es detecten positius de Covid-19 a un centre de dia de Castellbisbal i es tancarà

Aquest migdia, personal d’infermeria del CAP Doctor Joan Planas de Castellbisbal ha fet la prova PCR a totes les persones usuàries i treballadores del centre de dia El Serral. Les proves s’han fet després que s’han registrat dos casos positius de COVID-19 en el centre, durant aquesta setmana (el segon, detectat aquest matí).

Una treballadora del centre de dia va donar resultat positiu a principis d’aquesta setmana i això va comportar que es fes una prova PCR a les quatre persones d’El Serral considerades com els seus contactes estrets. D’aquestes quatre persones, una ha donat positiu, una altra negatiu i resta pendent el resultat de les altres dues.

Tancament d’El Serral

Segons els criteris d’Epidemiologia, es considera que hi ha un brot a partir de dos casos positius en un mateix centre i és per això que l’Ajuntament ja ha aplicat el protocol previst i, com a mesura preventiva, tancarà El Serral durant quinze dies, a partir d’avui. Malgrat això, la reobertura d’El Serral estarà pendent de les instruccions de les autoritats sanitàries.

Durant el tancament del centre, es faran les tasques de neteja i de desinfecció pertinents així com l’acompanyament i seguiment de les necessitats de totes les persones usuàries, oferint els mateixos recursos i atenció que es van aplicar en el tancament del primer estat d’alarma.

Pel què fa al servei de podologia que es duu a terme en aquest centre també restarà tancat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa