MónTerrassa
Castellbisbal vota la seva millor tapa: un taco de carn
  • CA

Diver’s guanya el Corretapes per segon any consecutiu. Dicky i Bo i Ràpid han quedat en segona i tercera posició respectivament, en una edició on, per primera vegada, han participat fruiteries, a més de bars, restaurants i forns amb degustació.

El taco de carn pulled pork ha estat la tapa més votada pel públic del Corretapes 2022 i converteix al restaurant Diver’s en el guanyador d’aquest certamen gastronòmic per segon any consecutiu. La seva proposta ha obtingut 191 vots. La segona posició se l’ha endut Dicky, que amb la seva tapa de pa de coca amb carn, formatge brie i ceba caramel·litzada al whisky ha obtingut 127 vots i es situa, per primera vegada, als llocs capdavanters de la llista. Molt a prop, amb només 3 vots de diferència (124) ha quedat la tapa de crostinis de Bo i Ràpid.

Una dotzena d’establiments participants

Una dotzena d’establiments del municipi han participat en el Corretapes d’enguany, que ha arribat a la seva sisena edició. Com a novetat, dues fruiteries s’han sumat a la cita i han presentat unes tapes dolces com a postres.

En total, durant el cap de setmana del Corretapes, celebrat del 21 al 23 d’octubre, s’han servit més de 8.000 tapes. Una xifra que consolida l’èxit d’aquesta cita gastronòmica i constata la fidelitat del veïnat a aquest certamen, que enguany ha tornat a estar amenitzat amb una banda itinerant de música en directe, la Gumbo Jass Band, i amb balls urbans, divendres a la tarda, a càrrec del Gimnàs Castellbisbal i Budokan Center.

Èxit de les classes aquàtiques adaptades

Un total de 18 persones amb diversitat funcional s’han apuntat aquesta temporada als programes aquàtics adaptats que ofereix l’Illa Esportiva. Les classes, que són gratuïtes i adreçades a persones de totes les edats, es realitzen setmanalment i es programen amb un monitor especialista que treballa individualment amb l’alumnat. La finalitat és afavorir l’adaptació al medi aquàtic de les persones participants i millorar la seva autonomia personal, així com la salut en general.

La iniciativa està impulsada per les regidories d’Esports i de Serveis a les Persones, que ofereixen aquest servei gratuït a la població de Castellbisbal. Les persones interessades en rebre informació i/o inscriure’s als programes aquàtics adaptats poden contactar amb l’Illa Esportiva trucant al 93 772 23 90 o enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected]

Classes de natació adaptada a l’illa esportiva de Castellbisbal | Aleix Mateu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa