Foto de grup de la passejada del passat 22 de novembre
Foto de grup de la passejada del passat 22 de novembre | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

Fomentar la pràctica esportiva amb excursions per la natura és l’objectiu del programa “A cent cap als 100” que promou la Diputació de Barcelona i al qual s’acaba d’incorporar Castellbisbal. La iniciativa consisteix a fer un cicle de caminades per diferents parcs naturals del nostre entorn proper. A la primera sortida, que es va fer el passat 22 de novembre, van participar més d’una quarantena de persones que van fer una excursió per Sant Llorenç de Munt i l’Obac.

Totes les passejades programades estan pensades de manera expressa per al col·lectiu de la gent gran a qui, en principi, està adreçada aquesta activitat. Així doncs, s’han cercat excursions adaptades a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no superiors als 8 km i de durada no superior a les 4 hores.

Passejada per Sant Llorenç
Passejada per Sant Llorenç | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

La propera sortida està prevista el 17 de gener i serà per l’espai natural del Garraf. La passejada, de 8,5 quilòmetres i 150 metres de desnivell acumulat, es farà per pistes amples i en bon estat, a excepció d’un tram d’un quilòmetre aproximadament que segueix el GR-92 on el camí es converteix en un sender i on cal parar una mica més d’atenció.

Per a més informació i inscripcions cal contactar amb l’Espai de la Plaça.

Nou comentari