MónTerrassa
Castellbisbal inverteix més de 180.000 euros en mig miler de punts de llum
  • CA
Un 30% de l’enllumenat públic a Castellbisbal és energèticament sostenible al nivell màxim
Un 30% de l’enllumenat públic a Castellbisbal és energèticament sostenible al nivell màxim | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Castellbisbal destinarà més de 180.000 euros a l’adquisició i renovació de l’enllumenat públic per tecnologia LED a diversos punts de la urbanització de Can Costa i el nucli urbà, així com al camp de futbol, les pistes de tennis i la pista de frontó de l’Illa Esportiva.

En total, s’han invertit 86.000 euros en l’adquisició de lluminàries LED a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) als quals cal sumar els 30.973,58 euros que s’han adjudicat a l’empresa Citelum Ibèrica per fer la substitució de 486 punts de llum dels carrers de Can Costa i la part de l’eixample del nucli urbà.

Pel que fa a les obres de canvi de lluminàries a tecnologia LED del camp de futbol, les pistes de tennis i la pista de frontó de l’Illa Esportiva s’han adjudicat per valor de 57.200 euros a la Sociedad Española de Construcciones Eléctricas (SECE). A més, s’instal·laran tres fanals fotovoltaics al carrer de Pantaleó de Santa Rita, unes obres que també s’han adjudicat a SECE per valor de 9.583,09 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa