MónTerrassa
Castellbisbal inverteix 180 mil euros en posar a punt els centres escolars

L’Ajuntament de Castellbisbal ha dut a terme, aprofitant el període d’estiu, tot un reguitzell d’obres de millora als centres educatius del municipi. En total, el govern ha decidit invertir en actuacions de manteniment prop de 180 mil euros. Una de les obres més importants que s’han realitzat ha estat a l’escola Montserrat. Es tracta d’una remodelació integral que ha estat adjudicada a l’empresa Parcs i Jardins de Catalunya, SL, per un cost de 111.131,35 euros, i que consisteix en rehabilitar el pati de la zona de les aules d’infantil.

D’altra banda, el Consistori ha apostat per realitzar diversos treballs a l’escola bressol municipal La Caseta i a l’escola Els Arenys. En la primera, s’han col·locat baranes de protecció a les cobertes, mentre que a la segona, l’actuació ha consistit en renovar la pintura d’alguns espais. També li ha tocat fer un rentat de cara a l’escola Les Vinyes, on els operaris han habilitat rampes per fer més accessible el pati d’infantil.

L’equip de la brigada municipal de Castellbisbal també ha fet altres intervencions ordinàries als centrs educatius, centrades en neteja d’escocells i una actuació al talús, per tal de minimitzar les afectacions en casos de pluja. A més, s’han netejat les reixes de recollida d’aigües pluvials; s’han fet tasques de manteniment als sorrals de totes les escoles; i s’han arranjat mobiliari i repassat totes les instal·lacions elèctriques per assegurar-se que tot està perfecte de cara a l’inici del curs escolar, el pròxim 13 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa