MónTerrassa
Castellbisbal incrementa en més de 2,5 milions el pressupost municipal
La campanya de millores a les voreres d'aquest 2020 comptarà amb un pressupost de més de d'un milió 200 euros
La campanya de millores a les voreres d’aquest 2020 comptarà amb un pressupost de més de d’un milió 200 euros | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

El Ple de l’Ajuntament de Castellbisbal ha aprovat, per unanimitat, una modificació de crèdits del pressupost municipal que afecta a despeses ordinàries i d’inversió per un import de 2.752.549,20 euros. Aquest increment de crèdits permetrà posar en marxa nous projectes aquest 2020 i cobrir necessitats derivades de la crisi sanitària de la Covid-19.

Entre els projectes que es podran finançar amb l’augment del pressupost municipal destaquen els 175.00 euros per a millores al parc de l’Ermita i els 160.000 euros amb què s’instal·larà nou enllumenat LED a diferents punts del municipi, com ara a Can Costa, el polígon de Sant Vicenç o al nou camí que va fins a l’Estació de RENFE. També s’ha previst invertir en la construcció d’un carril bici que connectarà el nucli urbà amb el Canyet (115.000 €) i en renovar l’enllumenat del camp de futbol (70.000 €) i les pistes de tennis (40.000 €) de l’Illa Esportiva. A més, s’incrementa amb 850.000 euros la dotació per a la campanya de millores a les voreres i conservació de l’asfaltat de carrers, tant al nucli urbà com als nuclis residencials i els polígons industrials.

Amb la modificació pressupostària aprovada al darrer Ple municipal també es duplica la partida per a la compra de material sanitari i la promoció de campanyes de prevenció de la Covid-19 prevista inicialment, que era de 100.000 euros. També s’invertiran 60.000 euros més en la neteja i desinfecció d’edificis públics i s’incrementa amb 30.000 euros la partida destinada a la conservació de la via pública, que preveu la senyalització dels espais públics i punts de més afluència de població amb les mesures sanitàries que han d’ajudar a controlar la pandèmia, com ara l’ús de mascareta, mantenir la distància física interpersonal i el rentat freqüent de mans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa