L'acte d'inauguració oficial del curs escolar 2019-2020 a Castellbisbal i Rubí s'ha celebrat a l'Auditori d'Els Costals
L’acte d’inauguració oficial del curs escolar 2019-2020 a Castellbisbal i Rubí s’ha celebrat a l’Auditori d’Els Costals | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

Unes 250 persones, totes elles vinculades al món de l’educació, van assistir ahir a l’acte d’inauguració oficial del curs escolar 2019-2020 que fan conjuntament les localitats de Castellbisbal i Rubí. La trobada, que en aquesta ocasió ha tingut lloc a l’Auditori d’Els Costals, va estar conduïda per la directora del Centre de Recursos Pedagògics dels dos municipis, Mercè Cambra, i va comptar amb les intervencions de l’alcalde, Joan Playà; el regidor d’Infància i Educació de Rubí, Víctor Garcia, i l’inspector en cap dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Joan Lluís Forcada.

L’alcalde, Joan Playà, va aprofitar l’acte per fer un reconeixement de la important tasca que fa la comunitat educativa per garantir un ensenyament de qualitat al municipi, i va agrair públicament la labor que, conjuntament, fan el professorat, el personal no docent, les AMPA, les famílies i l’alumnat en general. L’acte inaugural també va comptar amb la conferència Combatem les “fake news” des de l’escola del segle XXI, a càrrec de la periodista i doctora en Comunicació, Nereida Carrillo, i va cloure amb un distès refrigeri.

Curs 2019-2020

Dijous de la setmana vinent, 12 de setembre, 2.505 alumnes començaran el curs escolar a algun dels centres educatius del municipi, segons dades de matrícula provisional. D’aquests, 322 cursaran educació infantil, 884 primària i 803 secundària obligatòria. A més, 136 nois i noies cursaran estudis de batxillerat, 39 faran cicles formatius i 15 participaran al Programa de Formació i Inserció (PFI). Cal sumar a la xifra d’alumnes del curs 2019-2020 als nens i nenes de 0 a 3 anys que avui han començat amb el període d’adaptació a l’Escola Bressol Municipal La Caseta, on enguany s’han matriculat 66 infants, 35 dels quals són noves incorporacions. I també tenir en compte l’Escola de Música Municipal Miquel Blanch, que aquest curs 2019-2020 de moment ja compta amb 271 alumnes inscrits.

Nou comentari