La Jugatecaambiental del parc de l'Ermita es posarà en funcionament aquest diumenge

La Jugatecaambiental del parc de l’Ermita es posarà en funcionament aquest diumenge. | Aleix Mateu

Diumenge, Castellbisbal estrenarà la Jugatecambiental del parc de l’Ermita: un servei que presta l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i que ofereix un espai de lleure per a les famílies i els infants. Mitjançant jocs i activitats lúdiques, la Jugatecambiental ens ajudarà descobrir el parc i el seu entorn a la vegada que sensibilitzarà de valors mediambientals com el respecte per la natura, el reciclatge o la necessitat de preservar la biodiversitat.

La Jugatecambiental oferirà activitats gratuïtes cada diumenge de primavera i de tardor en horari d’11.30 a 13.30 hores. La primera de les accions organitzades es farà aquest cap de setmana i porta per títol Parc de l’Ermita, el parc que m’estimo. Les activitats es faran respectant totes les normes de prevenció per evitar la propagació de la Covid-19, però s’hi pot accedir lliurement i no cal fer reserva prèvia.

La posada en marxa d’aquest nou servei és possible gràcies al fet que, des del 2019, el parc de l’Ermita forma part de la xarxa de parcs metropolitans de l’AMB i això comporta que aquest ens s’encarregui del seu manteniment, però també de desenvolupar-hi projectes com és aquest.

Activitats setmanals

Per a les properes setmanes, ja s’han programat diverses activitats algunes de les quals estaran guiades per persones especialistes i que ens permetran descobrir els animals que viuen a prop nostre (com en la proposta Ocells en detall) o conèixer la biodiversitat del nostre entorn.

Nou comentari