MónTerrassa
Dol i banderes a mitja asta per l’assassinat d’una veïna
  • CA

L’Ajuntament decreta tres dies de dol al municipi davant del presumpte feminicidi d’una veïna: les banderes onegen a mitja asta i es convoca tota la població a una concentració de rebuig que es farà dilluns, a les 12 de migdia, davant de l’Ajuntament com a mostra de condol i en suport als familiars de la víctima.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona a Castellbisbal. Els fets es van produir a les nou de la nit de dijous quan els agents de la Policia Local van tenir coneixement que un home, presumptament, hauria matat la seva dona. Diverses dotacions policials es van adreçar al lloc dels fets on van trobar el cos de la dona sense vida.

L’home, veí de Castellbisbal, de nacionalitat espanyola i 52 anys d’edat, ha quedat detingut com a presumpte autor dels fets i ara els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de Mossos investiguen les circumstàncies de la mort.

Atenció psicològica als familiars

Tan bon punt es van conèixer els fets, l’Ajuntament va activar els serveis d’atenció psicològica del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima.

Decret de dol

Reunit al matí, el consistori ha coincidit en la conveniència de decretar tres dies de dol al municipi durant els quals les banderes de la Casa de la Vila onejaran a mitja asta.

A més, es convoca a tota la població a participar en una concentració de rebuig que es farà dilluns, a les 12 del migdia, davant de l’Ajuntament com a mostra de condol i en suport als familiars de la víctima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa