MónTerrassa
Canvis en la direcció de l’escola de música i l’escola Nostre Jardí de Castellbisbal
Representants dels centres i serveis educatius de Castellbisbal acompanyats de part de l’equip de govern | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

Aquest dilluns s’ha fet la tradicional trobada amb els equips directius dels centres i serveis educatius de Castellbisbal amb què es tanca oficialment el curs escolar. L’acte, al qual per primera vegada han estat convidades les AMPA, és un reconeixement públic que l’Ajuntament vol fer a tota la comunitat educativa com a mostra d’agraïment a la important tasca que fan per garantir una educació de qualitat a Castellbisbal.

Durant la trobada es va fer una menció especial a les persones que deixen els seus càrrecs en els equips directius i a les que s’hi incorporen noves. És el cas de l’Escola Municipal de Música, que a partir del curs vinent serà dirigida per en Marcos Fernández, que ocuparà el lloc d’Erola Ramis; també se suma, a l’equip directiu, Adrià Faura, en substitució de Dani Turró. També s’ha donat la benvinguda a la comunitat educativa a la nova directora de l’escola bressol Nostre Jardí, Esther Mínguez, i a la de la Biblioteca Municipal Josep Mateu i Miró, Estel Torné, que està al capdavant de l’equipament des del passat mes de febrer.

Bons resultats a selectivitat

L’acte de tancament del curs escolar és també una ocasió per fer valoració de l’any acadèmic, que enguany torna a acabar amb uns resultats excel·lents, com ho demostra el fet que el 97,6% dels alumnes de l’Institut Castellbisbal que s’han presentat a les proves de Selectivitat han aprovat. Segons paraules de la regidora d’Educació, Isabel Méndez, “podem estar ben satisfets amb tot el que hem aconseguit durant el curs escolar, sobre tot perquè ha quedat ben clar que apostem per l’educació educant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa