A partir del dilluns, 14 de setembre, les parades del mercat setmanal que temporalment s’ubiquen a la plaça de Folch i Torres es traslladaran a la zona de La Bassa, situada a l’avinguda Gaudí, entre el carrer Major i el carrer de Sant Miquel. Amb aquest canvi d’ubicació, l’Ajuntament pretén millorar les condicions d’ús i accés a les parades del mercat, donat que el terreny de sorra de la plaça Folch i Torres sovint ocasiona molèsties a paradistes i clients per un excés de pols.

El trasllat de parades implica que, a partir del 14 de setembre, els dilluns de mercat, entre les 6.00 i les 15.30 hores, no estarà permesa la circulació ni l’estacionament de vehicles a la zona on es situïn les parades. Pel que fa al carrer Major i al carrer de Sant Miquel, la circulació de vehicles es mantindrà oberta però amb restriccions de velocitat i ús prioritari de vianants.

Ampliació provisional

L’ampliació de la zona del mercat setmanal, primer a la plaça Folch i Torres i ara a l’avinguda Gaudí entre el carrer Major i el de Sant Miquel, s’ha fet per poder garantir la distància de seguretat entre les parades. Una mesura de prevenció de la Covid-19 que se suma a altres accions, també provisionals per evitar la propagació de la pandèmia, com ara el control de l’aforament o la col·locació de tanques davant de cada parada, on la clientela ha d’esperar per ser atesa.

Per garantir el bon funcionament del mercat, l’Ajuntament fa una crida a la població per tal que segueixi les recomanacions de les autoritats i les mesures de seguretat i d’higiene. És important, per tant, evitar el contacte físic respectant les distàncies entre persones, portar mascareta i rentar-se les mans al sortir i al tornar a casa amb la compra.

Nou comentari