MónTerrassa
Bon Preu busca 75 persones per al nou supermercat de Castellbisbal
Treballador del supermercat Bon Preu | Bon Preu

!--akiadsense-->

L’Ajuntament i el grup Bon Preu han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual la cadena de supermercats procurarà cobrir els llocs de treball requerits de manera prioritària i majoritària amb persones residents a Castellbisbal, sempre i quan reuneixin els requisits necessaris del perfil de cada lloc de treball.

Fruit d’aquest acord, el Servei Local d’Ocupació participarà en el procés de selecció de 75 llocs de treball amb contracte indefinit i horari intensiu que el grup Bon Preu necessita cobrir al nou supermercat que properament entrarà en funcionament al Polígon Industrial Comte de Sert. L’Ajuntament, a més, organitzarà un curs de formació en l’àmbit de l’atenció al client que permetrà reforçar les habilitats de les persones en situació d’atur del municipi interessades en treballar en el sector del comerç.

El procés de selecció s’ha posat en marxa aquest mes de gener, de manera que les persones que vulguin participar-hi es poden inscriure mitjançant l’apartat Treballa amb nosaltres del portal web de Bon Preu Esclat , o bé a través de la Borsa de Treball de l’Ajuntament .

El supermercat que la cadena Bon Preu obrirà a Castellbisbal, sota l’ensenya Esclat, comptarà amb totes les seccions de producte fresc: peixateria, xarcuteria, carnisseria, fruita i fleca.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Daniel a gener 08, 2017 | 13:08
  Daniel gener 08, 2017 | 13:08
  Me gustaria y estaria interesado en el puesto de trabajo. Ya sea como reponedor. Estaria agradecido tu atención. Muchas gracias
 2. Icona del comentari de: Pilar a gener 08, 2017 | 17:31
  Pilar gener 08, 2017 | 17:31
  Estoy interesada en el puesto de trabajo..reponedora.caja.almacen......
 3. Icona del comentari de: vanesa a gener 10, 2017 | 15:22
  vanesa gener 10, 2017 | 15:22
  Hola estic interesada pero el lloc de treball i magra daría saber mes informacióggracias

Nou comentari

Comparteix