Tragèdia a la carretera en aquest inici de setmana al Vallès Occidental, amb una persona morta. Un motorista ha perdut la vida aquest dilluns al matí en un terrible accident que ha col·lapsat la via. Els fets han passat a l’autovia A-2, al seu pas pel terme municipal de Castellbisbal. El motorista ha topat amb un camió. Segons informa l’agència de notícies ACN, el sinistre s’ha produït al punt quilomètric 587, en direcció a la capital del Segrià. Lleida, lloc on també hi ha un dels accessos a l’autovia, una de les més transitades del país. Es desconeix ara per ara quines poden haver estat les causes exactes de l’accident mortal, i s’investiguen.

Cues llargues unes hores

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a un quart i sis minuts de nou del matí. L’accident ha causat cues i problemes de trànsit importants en una hora punta del començament de setmana, quan hi ha més desplaçaments a les vies catalanes, amb milers de cotxes i de camions que es dirigeixen als seus destins, i d’autocars que porten treballadors als seus llocs de feina i alumnes a les escoles.

Desplegaments d’efectius

L’accident mortal ha comportat un gran desplegament d’efectius de seguretat, amb un total de cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). S’han tallat dos carrils de circulació i les cues han arribat fins als sis quilòmetres, informa el Servei Català de Trànsit (SCT), tot i que de mica en mica es va reduint. I ara mateix ja tots els carrils de circulació romanen oberts.

Amb aquesta víctima, ACN recorda que ja són 109 les persones que ha mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes del país, dels quals 39 són motoristes.

Comentaris

    Joan Octubre 18, 2021 | 21:46
    Ráfagas al cielo. :(

Nou comentari